Senaste inköpen

290647
Av Borg, Anders E.
Utgivningsår: 2019
280951
Utgivningsår: 2020
290654
Av McCall Smith, Alexander
Utgivningsår: 2019
290662
Av Wistrand, Lovisa
Utgivningsår: 2019
290656
Av Schepp, Emelie
Utgivningsår: 2019

Sök

Språk

sv-se

Gislaveds bibliotek

Funktionen Glömt lösenord riktar sig endast till dig som tidigare manuellt skapat ett konto som består av användarnamn och lösenord. Klicka på länken Glömt lösenord i loginrutan på denna sida för att skapa ett nytt.

Om du har glömt din PIN-kod (fyra siffror) måste du vända dig till biblioteket för att få en ny. Det går inte att få en ny PIN-kod automatiskt via webbplatsen. 

Logga in

Senast betygsatta

214318
Bok:Idag ska vi inte dö:2016:Pocketutg. Bok
Av Falkehed, Magnus
Av Hammarström, Niclas
Utgivningsår: 2016
Språk: Svenska
Hylla: Lz Falkehed, Magnus
Medietyp: Bok
Upplaga: Pocketutg.
Förlag: Norstedt
Resurstyp: Fysiskt material
Som enda utländska journalister gav sig reportern Magnus Falkehed och fotografen Niclas Hammarström in i västra Syrien mitt under brinnande krig. På vägen ut blev de gripna av beväpnade män och satt under 46 dagar som fångar mitt i frontlinjen. Det blev en mardröm med flyktförsök, skottskada och olika former av tortyr.
195612
E-ljudbok:Så här kan alla svenskar bli miljonärer:2010 E-ljudbok
Av Börjesson, Per H.
Utgivningsår: 2010
Språk: Svenska
Hylla: Qci/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: HörOpp! Elib
Resurstyp: Fysiskt material
Anmärkning: e-ljudbok
245044
Bok:Så kan du också bli miljonär innan 30 och pensionär innan 40:2017 Bok
Av Miljonär innan 30
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Qci
Medietyp: Bok
Förlag: Sterner
Resurstyp: Fysiskt material
288657
E-bok:66 day challenge:2019 E-bok
Av Davidsson, Ulrika
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Hylla: Qcab/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: The Book Affair
Resurstyp: Elektroniskt material
Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhydratrecept och ett väl utarbetat kostschema för ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen. Ulrika Davidssons nya hälsokokbok är en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept som hjälper dig att komma igång med ett energifyllt och hälsosamt liv. Öka din energi och ditt fokus, boosta ditt immunförsvar, få en lugnare mage och att gå ner i vikt med Ulrika Davidssons nya bok 66 Day Challenge. En vana skapas på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och delar med sig av sina bästa recept för ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostschema på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål! Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och 5:2- och 16:8-fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är en blandning mellan varm och kall mat, kött, fisk, fågel och vegetariska rätter som är lättlagade, näringsrika och framförallt väldigt goda! Dessutom är recepten kaloriberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig! Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte
247767
Bok:Trollsländan:2018 Bok
Av Bussi, Michel
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Hce
Medietyp: Bok
Förlag: Polaris
Resurstyp: Fysiskt material