Senaste inköpen

272501
Av Walldow, Jonas
Utgivningsår: 2019
272500
Av Walldow, Jonas
Utgivningsår: 2019
272494
Av Asklund, Erik
Utgivningsår: 2019
272497
Av Asklund, Erik
Utgivningsår: 2019
272491
Av Holmdahl, Barbro
Utgivningsår: 2019

Sök

Språk

sv-se

Gislaveds bibliotek

Funktionen Glömt lösenord riktar sig endast till dig som tidigare manuellt skapat ett konto som består av användarnamn och lösenord. Klicka på länken Glömt lösenord i loginrutan på denna sida för att skapa ett nytt.

Om du har glömt din PIN-kod (fyra siffror) måste du vända dig till biblioteket för att få en ny. Det går inte att få en ny PIN-kod automatiskt via webbplatsen. 

Logga in

Senast betygsatta

243057
Bok:Hälsorevolutionen:2018
Av Borelius, Maria
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Vnaa
Medietyp: Bok
Förlag: Harper Collins Nordic
Resurstyp: Fysiskt material
Maria Borelius, vetenskapsjournalist och författare, var 52 år när hon började känna sig gammal, trött och sliten. Genom en slump upptäckte hon en helt ny livsstil - den antiinflammatoriska. Ny forskning visar att inflammation får kroppen att åldras i förtid och ökar risken för flera av våra stora folksjukdomar. Boken innehåller enkla kurer, recept och tips.
140109
Bok:Go ask Alice:1998:1. pbk ed.
Av Anonymous
Utgivningsår: 1998
Språk: Engelska
Hylla: He
Medietyp: Bok
Upplaga: 1. pbk ed.
Förlag: Simon Pulse
Resurstyp: Fysiskt material
187686
E-bok:Mördaren i folkhemmet:2012
Av Ebervall, Lena
Av Samuelson, Per E.
Utgivningsår: 2012
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Piratförlaget Elib
Resurstyp: Elektroniskt material
Författarna är advokater och berättar i romanform om Olle Möller och de brott han dömdes för mot sitt nekande. Slumpen gjorde att den kände idrottsmannen Olle Möller dömdes för det bestialiska mordet på den tioåriga Gerd trots ihärdigt nekande. När han blev fri försökte han börja om sitt liv, men Gerdmordet blev hans öde.
14366
Bok:Ers Majestäts olycklige Kurt:2008
Av Ebervall, Lena
Av Samuelson, Per E.
Utgivningsår: 2008
Språk: Svenska
Hylla: Hc
Medietyp: Bok
Resurstyp: Fysiskt material
272213
E-bok:En bur av guld:2019
Av Läckberg, Camilla
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Bokförlaget Forum Elib
Resurstyp: Elektroniskt material
Faye har allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.
Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt.När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd./Innehållsbeskrivning från Elib