Hoppa till innehåll
Senaste inköpen
263567
Utgivningsår: 2012
260768
Av King, Stephen
Utgivningsår: 2018
262537
Av Jenkins, Philip
Utgivningsår: 2017
263302
Av Fregert, Klas
Av Jonung, Lars
Utgivningsår: 2018
263213
Av Jinghede, Anna
Av Johnson, Gunilla
Utgivningsår: 2017
svenska svenska
Gislaveds bibliotek Gislaveds bibliotek

Funktionen Glömt lösenord riktar sig endast till dig som tidigare manuellt skapat ett konto som består av användarnamn och lösenord. Klicka på länken Glömt lösenord i loginrutan på denna sida för att skapa ett nytt.

Om du har glömt din PIN-kod (fyra siffror) måste du vända dig till biblioteket för att få en ny. Det går inte att få en ny PIN-kod automatiskt via webbplatsen. 

Program på Gislaveds bibliotek
Senast betygsatta
208645
E-bok:Karl Marx:2015
Av Liedman, Sven-Eric
Utgivningsår: 2015
Språk: Svenska
Hylla: Dbz Marx, Karl/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Bonnier Elib
Resurstyp: Elektroniskt material
Sven-Eric Liedman förmedlar en ny bild av Karl Marx, den som kapitalismens främste kritiker, inte som den avlägsne anfadern till Sovjetkommunismen. Det gäller också Marx syn på politikens roll och möjligheter i samhället och flera av hans grundläggande begrepp som dialektik och alienation.
262301
E-bok:Lazarus:2018
Av Kepler, Lars
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Albert Bonniers förlag Elib
Resurstyp: Elektroniskt material
Sjunde boken med kriminalkommissarie Joona Linna. En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera.
Sjunde boken om Joona Linna utkommer i oktober 2018. En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden - andra skulle kalla det för en mardröm. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna./Innehållsbeskrivning från Elib
231170
E-bok:Madeleine F:2017
Av Einhorn, Lena
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: NoK Elib
Resurstyp: Elektroniskt material
Hanna går sedan några veckor tillbaka på Författarskolan. En dag får eleverna till uppgift att skriva om personen bakom sju gamla annonser från Gula Tidningen. Samtliga är undertecknade av "Madeleine F." som erbjuder sina tjänster som städhjälp, språklärare, konstnär, konsertmusiker, balettinstruktör och civilingenjör. För Hanna blir det en personlig fråga. Hon måste ta reda på vem kvinnan är.
228848
DVD:Sing:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska, Svenska, Flera språk
Hylla: uHe/VC
Medietyp: DVD
Förlag: Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic
Resurstyp: Fysiskt material
199540
Bok:Gramática sueca:1987:2. uppl.
Av Viberg, Åke
Av Ballardini, Kerstin
Av Stjärnlöf, Sune
Utgivningsår: 1987
Språk: Spanska, Svenska
Hylla: Fct=k
Medietyp: Bok
Upplaga: 2. uppl.
Förlag: NoK
Resurstyp: Fysiskt material