Hoppa till innehåll
Film och TV-spel Film och TV-spel

Biblioteken i Gislaveds kommun har mer 2000 filmer i olika genrer för både barn och vuxna. Det är gratis att låna film, lånetiden är en vecka och du får låna fem filmer åt gången.

Vi har även TV-spel till utlån - för både barn och vuxna - för konsollerna Nintendo Wii, Wii U, Xbox 360, Playstation 3 och Playstation 4. Det är gratis att låna tv-spel, lånetiden är en vecka och du får låna tre spel åt gången.

Senaste filmerna
Filmlänkar Filmlänkar

Statens ljud- och bildarkiv - Sveriges nationalarkiv för ljud och bild.

Svensk filmdatabas - Svenska Filminstitutets filmdatabas med information om 60.000 filmer.

Svenska filminstitutet - Svenska filminstitutets webbplats.

Film.nu - Film.nu är en av första svenska webbtidningarna om film. Här hittar du recensioner, forum, nyheter, utbildningar, ja allt om film.

russin.nu - Filmrecensioner, artiklar och tips på filmlänkar hittar du här. Det är ofta lite längre recensioner och det kan vara om en film från 1920-talet.

IMDB - Internet Movie Database är en databas med fakta om filmer. Här hittar du detaljerad information om bland annat skådespelare, regissörer, kul fakta och länkar inom alla genrer. Sidan drivs av filmentusiaster och är på engelska.

Filmtipset - Filmtipset vet mer om din egen smak än vad du själv gör. Som medlem betygsätter du alla filmer du ser och sedan jämförs dina betyg med andra medlemmars betyg. Det betyder att du får skräddarsydda filmtips som nästan aldrig slår fel.

Kontakta oss Kontakta oss

Gislaveds Bibliotek

Telefon: 0371-819 38,
0371-819 93
Fax: 0371-10426

Skicka e-post till Gislaveds bibliotek

Besöksadress
Gislegatan 5
Post- och leveransadress
Gislegatan 7
332 33 GISLAVED

Sidansvarig Sidansvarig