Aino Trosell besöker Gislaveds bibliotek, kl.14.00 lördag 28 januari

Föredraget kommer även att livesändas på vår facebook-sida

Aino Trosell brukar ses som en av våra främsta arbetarförfattare. Hennes författarskap spänner över olika genrer såsom kriminalromaner, socialrealism, barnböcker och novellsamlingar och hon har mottagit en rad litterära utmärkelser och priser.

Sen debuten 1978, med boken Socialsvängen, har hon skrivit en stor mängd böcker. 2021 gav hon ut den varma och historiska arbetarskildringen Varvsslammer och precis innan jul kom den kittlande novellsamlingen Julkrimineller.

Nu kommer hon till Gislaveds bibliotek för att berätta om sitt liv och skrivande.

Om du vill ha en reserverad plats så kan du kontakta biblioteket och anmäla dig i förväg. Men det går också bra att komma oanmäld. Om du inte har möjlighet att närvara så kan du ändå lyssna och titta hemifrån,
via vår livesändning på facebook.

Foto: Lisa Jabar